Här finns mer om oss

Teresa Cuadra

Teresa Cuadra

Regionchef

OM OSS

Rent & Snyggt startade för tio är sedan och gick frän enskild firma till AB 2016. 

Rent & Snyggt finns for de som behöver tiden till annat och företag som inte hinner med städningen eller äldre som kanske inte orkar.  Företaget har ett Kommunalt kollektivavtal och har bara fastanställd personal. 

Vi älskar att träffa vara kunder, vi kommer gärna ut och besöker er och skapar oss en uppfattning om vad ni behöver hjälp med, på så sätt kan vi försäkra oss om att kunna erbjuda en sån bra lösning som möjligt.

 Vi är en fullständig leverantör av städtjänster för hem och kontor. Vi har en erfaren och kompetent personalstyrka som har utbildats i de senaste städteknikerna och metoderna för att säkerställa högsta kvalitet på städningen.

Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive allmän städning, specialstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi använder endast miljövänliga produkter för att skydda miljön och säkerställa en säker arbetsmiljö för våra medarbetare och kunder.

Städföretaget i Sundsvalls stad strävar efter att erbjuda sin tjänst till ett konkurrenskraftigt pris, vi compromiserar kvaliteten på städningen. Vi har en tillgänglig och hjälpsam kundtjänst som står redo att besvara eventuella frågor eller bekymmer.

Så om du söker ett pålitligt städföretag som kan vi hjälpa dig att skapa en rent och Snyggt miljö för ditt hem eller kontor, tveka inte att kontakta oss idag!

Vår passion:

Är att ge våra kunder städtjänster av högsta kvalitet till ett rimligt pris.

Vi är bra på det vi gör

Det är viktigt för oss att kunna göra ett bra jobb och leverera högkvalitativa tjänster. Vi är självsäker för vår styrkor och kompet!